توصیه های تغذیه ای برای افراد با تریگلیسرید بالا
۱٫ همواره در محدوده وزن سلامت باشید.
۲٫ مصرف زرده تخم مرغ را به ۲ عدد در هفته کاهش دهید.
۳٫ روغن مصرفی شما بهتر است از روغن مایع سویا و زیتون و روغن نیمه جامد نباتی باشد. روغن مایع آفتابگردان و ذرت به شرط اینکه حرارت نبینند مناسب است.
۴٫ هفته ای یک بار از ماهی مصرف کنید.
۵٫ سعی کنید تا آنجایی که می توانید از سرخ کردنی استفاده نکنید ، کبابی و آب پز بهتر است.
۶٫ از گوشت های کم چرب و بدون چربی استفاده کنید و پوست مرغ را جدا کنید.
۷٫ اگر تمایل دارید همراه وعده های خود پیاز مصرف کنید.
۸٫ مصرف دانه کامل غلات ( گندم و جو ) در غذا ها و یا جوانه گندم در سوپ و سالاد بسیار مناسب است.
۹٫ از سبزیجات خام یا پخته زیاد استفاده کنید.
۱۰٫ اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید آن را با سویا مخلوط کنید.
۱۱٫ از مصرف دل ، جگر ، قلوه ، کله پاچه و …. حتی الامکان خود داری کنید.
۱۲٫ مصرف خامه ، شیرینی ، نوشابه ، چیپس و ته دیگ را محدود کنید.
۱۳٫ اگر پر خوری دارید آن را کنترل کنید.
۱۴٫ ورزش منظم ، ملایم و مداوم از پایه های کنترل چربی خون است ؛ آن را فراموش نکنید.