توصیه های تغذیه ای برای افراد با اسید اوریک بالا
۱٫ همواره در محدوده وزن سلامت باشید.
۲٫ به طور مرتب فشار خون و سلامت کلیه ها و میزان اسید اوریک خود را تحت نظر پزشک کنترل کنید.
۳٫ به منظور تنظیم چربی خون خود از مصرف چربی های حیوانی و روغن های جامد به میزان زیاد خودداری کنید.
۴٫ مواد ذیل حاوی پورین به میزان زیاد میباشد و موجب افزایش اسید اوریک خون شما می شود بنابراین آنها را به میزان کم مصرف کنید:
عصاره گوشت قرمز ، آب گوشت ، جگر ، دل ، قلوه ، مغز ، گوشت غاز و مخمر.
۵٫ گوشت ماهی ، مرغ ، گوشت قرمز ، لوبیا ، عدس ، نخود ، اسفناج و قارچ به میزان متوسط پورین دارند. در مصرف آنها زیاده روی نکنید.
۶٫ مواد زیر حاوی مواد پورین به میزان کم هستند یا اصلا ندارند ؛ آنهارا به میزان توصیه شده و متعادل مصرف نمایید :
نان ، کره ، غلات ، ذرت ، پنیر ، شیر ، تخم مرغ ، بستنی ، انواع میوه و سبزی ، برنج ، ماکارونی ، زیتون ، جوانه ها ، مغز ها ، قهوه ، ترشی.
۷٫ سعی کنید طولانی مدت گرسنه نمانید.
۸٫ سعی کنید از گوشت قرمز بیش از ۳ وعده در هفته مصرف نکنید ( بسته به میزان وزنتان و به طور متوسط به اندازه یک قوطی کبریت )
تذکر :
الکل به دلیل عوارض جسمی متعدد از قبیل تخریب کبد ، ایجاد چاقی ، اختلالات چربی خون و … یک ماده غذایی غلط و مضر برای آدمی میباشد , آن را مصرف نکنید.