توصیه های تغذیه ای برای افراد با اسید اوریک بالا

مهر ۱۱, ۱۳۸۹ 0

۱٫ همواره در محدوده وزن سلامت باشید.

۲٫ به طور مرتب فشار خون و سلامت کلیه ها و میزان اسید اوریک خود را تحت نظر پزشک کنترل کنید.

۳٫ به منظور تنظیم چربی خون خود از مصرف چربی های حیوانی و روغن های جامد به میزان زیاد خودداری کنید.

۴٫ مواد ذیل حاوی پورین به میزان زیاد میباشد و موجب افزایش اسید اوریک خون شما می شود بنابراین آنها را به میزان کم مصرف کنید:

عصاره گوشت قرمز ، آب گوشت ، جگر ، دل ، قلوه ، مغز ، گوشت غاز و مخمر.

۵٫ گوشت ماهی ، مرغ ، گوشت قرمز ، لوبیا ، عدس ، نخود ، اسفناج و قارچ به میزان متوسط پورین دارند. در مصرف آنها زیاده روی نکنید.

۶٫ مواد زیر حاوی مواد پورین به میزان کم هستند یا اصلا ندارند ؛ آنهارا به میزان توصیه شده و متعادل مصرف نمایید :

نان ، کره ، غلات ، ذرت ، پنیر ، شیر ، تخم مرغ ، بستنی ، انواع میوه و سبزی ، برنج ، ماکارونی ، زیتون ، جوانه ها ، مغز ها ، قهوه ، ترشی.

۷٫ سعی کنید طولانی مدت گرسنه نمانید.

۸٫ سعی کنید از گوشت قرمز بیش از ۳ وعده در هفته مصرف نکنید ( بسته به میزان وزنتان و به طور متوسط به اندازه یک قوطی کبریت )

تذکر :

الکل به دلیل عوارض جسمی متعدد از قبیل تخریب کبد ، ایجاد چاقی ، اختلالات چربی خون و … یک ماده غذایی غلط و مضر برای آدمی میباشد , آن را مصرف نکنید.


پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود.

 


New Page 1

 مرکز مشاوره تغذیه و رژیم درمانی دی دایت جهت مشاوره چاقی و لاغری در خدمت شماست.
تغییرات اندک در شیوه زندگی می تواند تحولی بزرگ در سلامت کلی ایجاد کند.

عادات غذایی اشتباه و کم تحرکی به همراه استرس از عوامل خطرزا برای ابتلا به انواع بیماریهای مزمن و خطرناک از جمله : چاقی، سرطان، دیابت، فشارخون بالا و بیماریهای قلبی هستند.

از آنجاییکه تغییر شیوه زندگی و عادات غذا خوردن نقش موثری در پیشگیری و کنترل این بیماریها دارد، برآن شدیم با ایجاد مرکز مشاوره تغذیه و رژیم درمانی دی دایت با بهره گیری از خدمات نوین ، به شما دوستان در داشتن زندگی سالم و شاداب تر کمک نمائیم

این مرکز بصورت یا استفاده از نیروهای متخصص راهگشای بسیاری از مشکلات شما در زمینه کاهش یا افزایش وزن میباشد.